Kastanjechampignons met sjalot-tijmboter

6
10 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een beetje olijfolie in een gourmetpannetje en bak de kastanjechampignons in 5 min. bruin en gaar. Schep regelmatig om. Voeg na 3 min. een beetje gesneden sjalot-bosui toe en bak mee. Schep de grofgehakte peterselie met zout en peper naar smaak erdoor.
  • 2 Schep de champignons op het bord. Verdeel er de smaakboter sjalot-tijm over en laat smelten.

Kastanjechampignons met sjalot-tijmboter is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonspiesen
45 min Snack
Bekijk recept
Hollandse varkensprocureur met sjalot-tijmboter
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept