1 Bestrooi de kipfilet met de kerriepoeder en zout en peper naar smaak. Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilet in ca. 15 min. rondom lichtbruin en gaar.
2 Verhit de resterende olijfolie in een wok, voeg de spinazie in kleine porties toe en laat de groente al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Voeg de volgende portie toe als de vorige portie is geslonken. Schep de knoflook erdoor en bak de spinazie nog 1 min., of tot alle vocht is verdampt. Breng op smaak met zout en peper.
3 Snijd de broodjes open en de kipfilet in plakjes. Beleg de onderste helften van de broodjes met de spinazie en de plakjes kipfilet. Verdeel de knoflooksaus en de tuinkers erover. Leg de bovenste helften van broodjes erop en serveer direct.
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)