1 Verhit in een paella- of hapjespan de olijfolie. Bak de chorizo in 3 min. zachtjes uit. Schep op een bord. Doe de garnalen in de pan en bak 5 min. omscheppend. Schep ze naast de chorizo op het bord. Bak ten slotte de kipfilet in 3 min. bruin aan. Leg ook op het bord.
2 Wrijf de saffraan met een snuf zout in een vijzel fijn. Schep de paellarijst door het bakvet en bak 2 min., tot de korrels glanzen. Voeg de saffraan en het paprikapoeder toe. Schep de tomaten, prei en bleekselderij erdoor en bak nog 2 min.
3 Doe de chorizo bij de rijst. Leg de kipfilet erop. Schenk het water erbij en breng aan de kook. Kook de paella 8 min. op matig vuur.
4 Schep de erwtjes en de rozemarijn erdoor. Leg de garnalen erop en laat de paella in nog 5 min. zachtjes gaar worden.