Kippaella met garnalen

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een paella- of hapjespan de olijfolie. Bak de chorizo in 3 min. zachtjes uit. Schep op een bord. Doe de garnalen in de pan en bak 5 min. omscheppend. Schep ze naast de chorizo op het bord. Bak ten slotte de kipfilet in 3 min. bruin aan. Leg ook op het bord.
  • 2 Wrijf de saffraan met een snuf zout in een vijzel fijn. Schep de paellarijst door het bakvet en bak 2 min., tot de korrels glanzen. Voeg de saffraan en het paprikapoeder toe. Schep de tomaten, prei en bleekselderij erdoor en bak nog 2 min.
  • 3 Doe de chorizo bij de rijst. Leg de kipfilet erop. Schenk het water erbij en breng aan de kook. Kook de paella 8 min. op matig vuur.
  • 4 Schep de erwtjes en de rozemarijn erdoor. Leg de garnalen erop en laat de paella in nog 5 min. zachtjes gaar worden.

Kippaella met garnalen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kippaella
0 min
Bekijk recept