1 Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de helft van de olie in een koekenpan. Bak de kipreepjes met de paprika en de sjalot in 3 min. aan. Verhit de andere helft van de olie in een wok. Voeg het wit van de paksoi, de koolreepjes, de kerrie- en het chilipoeder toe. Bak de groenten 2 min. al omscheppend.
2 Voeg het groene blad van de paksoi toe. Doe de kokosmelk met het bouillontablet in de wok en breng aan de kook.
3 Draai het vuur laag. Voeg de kip met de paprika en sjalot toe en verwarm nog 2 min.
4 Voeg de ringetjes bosui toe. Breng op smaak met limoensap, de suiker en eventueel nog een beetje zout en peper. Bind de saus naar wens met een beetje allesbinder.
5 Verdeel de mihoen over de borden. Schep de kipschotel erop.
Kipschotel met paksoi en kokosmelk is een recept van Jumbo