Klassieke goulash

4
140 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt in een braadpan de boter. Fruit de uit met de knoflook 2 min. Schep het vlees erdoor en bak 3 min. mee. Voeg de paprikareepjes toe en bak nog 2 min. Schep de tomatenpuree, het paprikapoeder en de bloem erdoor.
  • 2 Schenk de gepelde tomaten in de pan. Maak de tomaten met een spatel klein. Voeg de bouillon en het laurierblad toe. Breng aan de kook.
  • 3 Draai het vuur laag. Stof de goulash afgedekt in 2 uur zachtjes gaar. Roer af en toe goed door de pan. Kook aan het einde van de stooftijd de sperziebonen in 8 min. beetgaar.
  • 4 Breng de goulash op smaak met zout en peper. Serveer de goulash met de sperziebonen, een flinke lepel zure room en het stokbrood.

Klassieke goulash is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept