1 Smelt in een braadpan de boter. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi met zout en peper. Bak het vlees in 2 min. bruin aan. Neem het vlees uit de pan. Bak de groenten met de laurier en de kruidnagel 3 min. Schep het vlees weer terug in de pan. Bestrooi met de bloem.
2 Voeg de wijn en de balsamicoazijn toe en breng aan de kook. Voeg het bouillonketeltje met het water en de ontbijtkoek toe. Breng aan de kook en laat 10 min. zachtjes koken, tot de koek is opgelost. Verwarm intussen de oven voor tot 180 °C.
3 Dek de pan af met aluminiumfolie. Zet de pan in de oven en stoof de hazenbout in de voorverwarmde oven in 1,5 uur gaar. Roer af en toe en voeg wanneer het vlees niet meer is bedekt met vocht extra water toe.
4 Voeg na 1 uur de zilveruitjes toe. Breng de hazenpeper op smaak met zout en peper.