Knapperige salade met peterseliedressing

4
20 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer in een kommetje de sjalot door de wittewijnazijn en marineer 5 min.
  • 2 Schil intussen de bospeen. Halveer de wortels in de lengte en snijd ze vervolgens in lange dunne reepjes van ca. 4 mm dik. Snijd 1 bosje radijsjes in dunne plakjes. Roer de olijfolie en de fijngehakte peterselie door de azijn. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Schep in een kom de groenten om met de dressing. Schep de salade in een afsluitbare kom of trommel. Verdeel er de rucola over. Bewaar de salade zo lang mogelijk in de koelkast.

Knapperige salade met peterseliedressing is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse rucola-witlofsalade met peterseliedressing
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Witlofsalade met peterseliedressing
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Raapstelensalade met avocado en peterseliedressing
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van kidneybonen met gerookte kip en peterseliedressing
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept