Knapperige speklapjes met botergroenten

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in water met zout in ca. 20 min. gaar. Giet ze af en laat ze uitdampen.
  • 2 Bestrooi ondertussen de speklapjes aan beide kanten met zout en peper naar smaak en bestrijk ze met de helft van de mosterd.
  • 3 Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de speklapjes op laag vuur in 8-12 min. gaar, afhankelijk van de dikte van het vlees. Bak ze de laatste 2 min. op hoog vuur aan beide kanten knapperig.
  • 4 Verhit de rest van de boter in een wok en bak de roerbakgroenten ca. 7 min. op matig vuur. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  • 5 Meng de rest van de mosterd met de peterselie.
  • 6 Verdeel de speklapjes over de warme borden en schep de botergroenten ernaast. Serveer de aardappelen met de peterseliemosterd er apart bij.

Knapperige speklapjes met botergroenten is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept