Knapperige spitskoolsoep met zalm

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de helft van de olie in een soeppan. Fruit de ui, de knoflook en de gember 4 min. zachtjes zonder te kleuren. Voeg het kerriepoeder en de helft van de spitskool toe en bak 3 min. mee.
  • 2 Voeg het water, de vissaus, het bouillonketeltje en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Kook 10 min. zachtjes tot de kool gaar is.
  • 3 Verhit in een wok de rest van de olie. Bak de rest van de spitskool in 3-4 min. knapperig gaar. Voeg de chilisaus met zout en peper naar smaak toe.
  • 4 Neem de soep van het vuur en pureer met de staafmixer. Schep de gewokte kool in de kommen. Schep er de soep over en maak af met de plakjes zalm en bieslook.

Knapperige spitskoolsoep met zalm is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept