Knapperige witlofstamppot

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in weinig water met zout in ca. 15 min. gaar. Verwarm de melk met de vloeibare margarine en de laurier.
  • 2 Giet de aardappelen af en stamp ze met de pureestamper fijn. Schep er de witlof en de piccalilly door.
  • 3 Verwijder de laurier uit de melk. Stamp de melk door de witlofstamppot. Breng op smaak met nootmuskaat en zout.

Knapperige witlofstamppot is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Witlofstamppot met feta
30 min-
Bekijk recept
Knapperige witlofstamppot met piccalilly
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde speklap met witlof-walnootstamppot
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlofstamppot met varkenslapjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept