Komkommer-koriandertaboulé

4
15 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepeltje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • 2 Giet de bulgur af en spoel onder stromend water koud. Laat goed uitlekken en doe in een schaal. Schep de komkommer met de gesnipperde rode ui, de in reepjes gesneden stengels bleekselderij, het sap van de citroen en olijfolie extra vierge door de bulgur. Meng er de koriander door en breng de salade op smaak met zout en peper.

Komkommer-koriandertaboulé is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Romige zalm-basilicumhapjes
40 min-
Bekijk recept
Carrotcakejes met roomtopping
55 min- Nagerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept