Komkommer-yoghurtsalade met pistachenoten

4
10 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de komkommer in halve maantjes. Rooster in een droge koekenpan de gepelde pistachenoten goudbruin en schud ze op een bord.
  • 2 Verdeel de komkommer met de veldsla en de in reepjes gesneden rode puntpaprika over een schaal. Klop een dressing van de volle yoghurt, de halfvolle mayo, de honing en de grove mosterd. Breng op smaak met zout en peper. Maak de salade aan met de dressing en bestrooi met de pistachenoten.

Komkommer-yoghurtsalade met pistachenoten is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept