Krokant gebakken banketstaaf met ijs

6
10 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster in een droge koekenpan de amandelschaafsel goudbruin en schud in een kommetje om op tafel te zetten. Snijd van een banketstaaf of banketletter 6 plakken van 3 cm.
  • 2 Smelt in een gourmetpannetje een klontje boter. Leg de banketstaaf op zijn kant in de boter en bak in 2 min. per kant knapperig en warm.
  • 3 Leg de warme banketstaaf op het bord. Schep een bol vanilleroomijs op de amandelspijs en bestrooi met een beetje amandelschaafsel.

Krokant gebakken banketstaaf met ijs is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept