Krokante kaasschnitzel met gemarineerde courgettelinten

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de steelaanzet van de courgettes en schaaf ze op een mandoline of met de kaasschaaf in lange dunne linten. Meng ruim de helft van de olijfolie met de balsamicoazijn en bestrijk de courgettelinten ermee.
  • 2 Verhit de grillpan. Gril de courgettelinten in 3-4 porties 2 min. per kant, tot ze mooie grillstrepen hebben. Leg ze op een bord en bestrooi met zout en peper.
  • 3 Verhit intussen in een koekenpan de laatste olijfolie. Bak de kaasschnitzels in 4 min. aan beide kanten goudbruin en gaar. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord.
  • 4 Verdeel de rucola over de borden. Leg er de courgettelinten losjes op. Bestrooi de salade met de pijnboompitten, de rode peper en de basilicum. Schaaf er mooie krullen Parmezaanse kaas boven. Leg de kaasschnitzels erbij.

Krokante kaasschnitzel met gemarineerde courgettelinten is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Noedelsoep met courgettelinten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgetterolletjes
35 min Snack
Bekijk recept
Courgette-tagliatelle met garnalen in knoflook-bieslookolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept