Krokante knolselderijchips met kruidenzout

4
45 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het zout met de kruiden en de knoflook in de keukenmachine. Maal het tot een fijn kruidenzout. Bewaar het zout in een gesloten pot.
  • 2 Verhit de olie om te frituren tot 150 °C. Schil intussen de knolselderij en dep goed droog met keukenpapier. Snijd met de kaasschaaf of mandoline lange linten van de knolselderij.
  • 3 Bak de knolselderijlinten in kleine porties in de hete olie enkele minuten lichtbruin. Roer af en toe zodat de chips niet aan elkaar plakken.
  • 4 Neem ze uit de pan en laat ze uitlekken en afkoelen op keukenpapier. Tijdens het afkoelen kleuren de chips donkerder en worden ze krokant. Bestrooi ze met een snufje kruidenzout en serveer.

Krokante knolselderijchips met kruidenzout is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken aardappelen
40 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kwarteleitje met kruidenzout
30 min
Bekijk recept
Chips met kruidenzout
25 min
Bekijk recept
Zha Pai Ku
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept