Krokante rucolasalade met vegetarische schnitzelreepjes

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Bak de schnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en krokant. Bak de laatste minuut de knoflook mee.
  • 2 Meng in een schaal de rucola met de komkommer, de biet, de tomaat en de olijven. Meng er de schnitzelreepjes met de kruiden door.
  • 3 Maak de salade aan met de resterende 3 el olijfolie en zout en peper naar smaak. Verdeel de salade over 4 borden.

Krokante rucolasalade met vegetarische schnitzelreepjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle Geschnetzeltes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept