Kruidig stoofvlees met rodewijnboter

4
115 min-
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Verhit de vloeibare margarine in een braadpan. Bestrooi het vlees met zout en peper en bak in ca. 2 min. bruin. Schep de ui, de champignons, de bloem, de kruidnagel en de laurier erdoor en bak nog ca. 3 min. Blus het vlees met de wijn af en warm ca. 1 min. door. Schenk de bouillon in de pan en breng aan de kook.
  • 2 Draai het vuur laag en dek de pan af met de deksel. Stoof het vlees in de voorverwarmde oven in ca. 1½ uur gaar.
  • 3 Neem de pan uit de oven en roer de smaakboter in kleine vlokjes erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Kruidig stoofvlees met rodewijnboter is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Seizoensgroenten met rodewijnboter
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Knorhaanfilet in rodewijnboter
45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep met kruidig stokbrood
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig kippetje uit de oven
105 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig wokgerecht met rijst en tofu
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept