Kruidige spitskool met rozijnen

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de rozijnen in warm water. Halveer de spitskool, verwijder de kern en snijd de kool in reepjes van 1 cm.
  • 2 Smelt in een ruime koekenpan de boter. Bak de kool 5 min. zachtjes en al omscheppend. Voeg de komijn toe en bak nog 1 min.
  • 3 Laat de rozijnen goed uitlekken. Schep ze door de spitskool. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Schep de spitskool op een schaal en bestrooi met de walnoten.

Kruidige spitskool met rozijnen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept