2 Verhit de boter in een koekenpan. Bestrooi de varkenshaas rondom met zout en peper. Braad het vlees rondom lichtbruin aan.
3 Leg het vlees in een ovenschaal en bestrooi het met de tijm. Braad het vlees in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar.
4 Haal het vlees uit de oven, leg er losjes een stuk aluminiumfolie op en laat het vlees ca. 10 min. rusten.
5 Verhit intussen de helft van de olie in een grote koekenpan, voeg de aardappelschijfjes toe en bak ze op middelmatig hoog vuur in ca. 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om en breng op smaak met zout en peper.
6 Verhit de resterende olie in een hapjespan, voeg de spinazie toe en roerbak in ca. 3 min. gaar. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de aardappelen en de spinazie over de grote borden. Snijd het vlees in dunne plakken en verdeel ze over de borden.