Zoek
Kung po kai
4
20 min-
Jumbo
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 komkommer
3 el zonnebloemolie
500 g kipfilet
2 uien
1 rode paprika
1 gele paprika
250 g champignons
400 ml hoisin saus
100 g geroosterde pinda's
Bereiding
1
Halveer de komkommer in de lengte. Verwijder met een theelepeltje de zaadlijsten en snijd de komkommer in plakken van ½ cm.
2
Verhit de olie in een wok. Bak de kipblokjes al omscheppend 1 min. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee.
3
Voeg de paprika en champignons toe en bak de groenten in 3 min. knapperig gaar. Schenk de roerbaksaus erbij en verwarm het geheel nog 1 min.
4
Voeg vlak voor het serveren de komkommer toe. Bestrooi de kiproerbak met de pinda's. Serveer met witte rijst of mie.
Kung po kai is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Harika-eieren (saganaki me feta kai avga)
20 min
Bekijk recept
Stap-voor-stap tom yam kai (Thaise kippensoep)
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
KAI TOM KAI
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Xifias Gemistos Me Ntomata Kai Rigani
30-60 min -
Bekijk recept
Kung Pao chicken
30 min-
Bekijk recept
Kung po beef
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kung po kip met cashewnoten
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kung Sai (Pikante Garnalen)
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept