Kung po kip met cashewnoten

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de kipfiletblokjes met de oestersaus en zet apart. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in water met zout in 6-8 min. beetgaar.
  • 2 Verhit de olie in een wok. Fruit de knoflook 1 min. Schep de kipfilet erdoor en bak in 3 min. bruin. Voeg de bleekselderij en de paprika toe en bak nog 3-4 min. al omscheppend.
  • 3 Voeg de hoisinsaus en de chili-knoflooksaus toe en verwarm nog 1-2 min.
  • 4 Schep de rijst op de borden. Verdeel de kiproerbak erover en bestrooi met de cashewnoten. Serveer met de sperziebonen.

Kung po kip met cashewnoten is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Kung Pao chicken
30 min-
Bekijk recept
Kung po beef
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kung po kai
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kung Sai (Pikante Garnalen)
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept