Kwark met moerbeien en granaatappelsiroop

4
15 min-
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook in een steel- of sauspan het granaatappelsap met de kaneel tot 4 el in. Neem de pan van het vuur en laat afkoelen.
  • 2 Verdeel de kwark over de schaaltjes. Strooi er de havermout in. Druppel de siroop in de kwark, bestrooi met de moerbeien en serveer eventueel met granaatappelpitjes.

Kwark met moerbeien en granaatappelsiroop is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Geflipte appel
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Cake van havervlokken, verse kaas en granaatappelsiroop
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbrochettes in granaatappelmarinade
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met kip op Griekse wijze
60 min
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept