1 Kook de kwarteleitjes ca. 2 min. in een pan met ruim kokend water. Giet het kookvocht af en laat de eitjes schrikken in koud water. Pel de eitjes voor de helft.
2 Rooster het komijnzaad in een koekenpan tot de geur vrijkomt. Laat de komijnzaadjes afkoelen, hak ze een beetje fijn en doe ze in een kommetje.
3 Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan in enkele minuten goudbruin. Roer ze samen met de oregano en de hazelnoten door de komijnzaadjes. Voeg zeezout en versgemalen peper naar smaak toe.
4 Leg de radijsjes samen met de kwarteleitjes op een mooie schaal. Schep de dip in een mooi schaaltje en serveer de olijfolie in een kommetje erbij. Dip de kwarteleitjes en de radijsjes in de notendip en naar smaak in de olijfolie.
Kwartelei met gekruid zout en radijs is een recept van Jumbo