Kwartelei met gekruid zout en radijs

4
15 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de kwarteleitjes ca. 2 min. in een pan met ruim kokend water. Giet het kookvocht af en laat de eitjes schrikken in koud water. Pel de eitjes voor de helft.
  • 2 Rooster het komijnzaad in een koekenpan tot de geur vrijkomt. Laat de komijnzaadjes afkoelen, hak ze een beetje fijn en doe ze in een kommetje.
  • 3 Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan in enkele minuten goudbruin. Roer ze samen met de oregano en de hazelnoten door de komijnzaadjes. Voeg zeezout en versgemalen peper naar smaak toe.
  • 4 Leg de radijsjes samen met de kwarteleitjes op een mooie schaal. Schep de dip in een mooi schaaltje en serveer de olijfolie in een kommetje erbij. Dip de kwarteleitjes en de radijsjes in de notendip en naar smaak in de olijfolie.

Kwartelei met gekruid zout en radijs is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatentaartjes met kwartelei
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met kwartelei, haricots verts en spek
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuse van kalfsfilet en kwartelei
10 min Snack
Bekijk recept
Carpacciopasteitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept