Zoek
Langzaam gegaarde zalmfilet met lemoncurd en dille
4
40 min-
Jumbo
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g zalmfilet met huid
160 g lemoncurd
50 g pittige mosterd
1 snufje zout
3 el dille
1 ingevette bakplaat
Bereiding
1
Verwarm de oven voor tot 120 °C. Leg de zalmfilet op de huid op de bakplaat.
2
Roer de lemoncurd met de mosterd tot een gladde massa en bestrijk de zalm hiermee. Bestrooi met weinig zout.
3
Bak de zalmfilet in de voorverwarmde oven in ca. 25 min. rosé of net gaar. Haal de zalmfilet uit de oven en bestrooi met de dille.
Langzaam gegaarde zalmfilet met lemoncurd en dille is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Mosselen met mieriksworteldip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hugo
10 min
Snack
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min-
Bekijk recept
Garden of Eden
Bekijk recept
Oma's groentesoep
330 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept