Lauwwarme escargotsalade

4
25 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de haricots verts schoon. Kook de boontjes in water met zout in 3 min. beetgaar. Spoel ze onder stromend water koud.
  • 2 Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de ui, de paprika en de paddenstoelen 3 min. Voeg de knoflook en zout en peper naar smaak toe. Voeg de hamreepjes en de slakken toe en bak nog 1 min.
  • 3 Leg de boontjes in een ster op de borden. Leg in de ster wat ijsbergsla. Verdeel er de groenten met de slakken over. Garneer de salade met de knoflooksaus.

Lauwwarme escargotsalade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept