1 Verwarm een koekenpan op matig vuur 2 min. zonder boter of olie toe te voegen. Vouw intussen de papyrusvellen open en leg op elk vel op de gekruide kant een kipfilet. Vouw de andere gekruide kant van het vel over de kipfilet. Druk de kipfilet stevig aan zodat de dikte overal ongeveer 2 cm is.
2 Leg de kipfilet in de voorverwarmde koekenpan (zonder extra boter of olie!). Bak de kipfilets op laag vuur in 10 min. per kant gaar.
3 Kook intussen de peultjes in water met zout in 4 min. beetgaar. Giet ze af en spoel onder stromend water koud.
4 Verdeel de slamelange met de peultjes, de paprika en de uienringen over 4 borden. Verdeel de dressing over de salades.
5 Neem de kipfilets uit de pan. Verwijder de papyrusvellen en snijd de kipfilets schuin in mooie plakjes. Verdeel de warme kipfilet over de salade en serveer meteen.
Lauwwarme lentesalade met peultjes en kruidenkip is een recept van Jumbo