Licht pittige pindasoep met kipreepjes

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een soeppan de olie. Fruit de ui met de rode peper 1 min. Voeg de tomaat toe en bak 2 min. mee.
  • 2 Schenk de kippenbouillon erbij en breng aan de kook. Haal de soep van het vuur en pureer met de staafmixer.
  • 3 Voeg de satésaus toe en verwarm op matig vuur al roerend tot een gladde soep.
  • 4 Voeg de kipreepjes, de taugé, de bosui en eventueel zout en peper naar smaak toe. Schep de soep in de kommen en garneer met de seroendeng. Lekker met kroepoek of stokbrood.

Licht pittige pindasoep met kipreepjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteslaatje met licht geroosterde bulgur en gegrilde halloumi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Radijssalade met sinaasappel en abrikozen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes met kaneel-limecrème
15 min Nagerecht
Bekijk recept