Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een koekenpan 1 el olijfolie. Bak de pancettareepjes in 3 min. knapperig uit. Schep uit de pan.
  • 2 Schenk de laatste el olijfolie in de pan. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de saus toe en verwarm 5 min. zonder te koken. Roer regelmatig.
  • 3 Giet de linguine af en meng met de carbonarasaus. Verdeel de pasta over 4 borden en garneer met de pancettareepjes, de peterselie en de Parmezaanse kaas.

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken skrei met mousseline van algen en linguini
Hoofdgerecht
Bekijk recept