Linzensoep met ras al hanout

4
190 min-
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de linzen 2 uur in ruim koud water. Giet de linzen af, spoel ze onder stromend water en laat ze uitlekken.
  • 2 Verhit de olie in een soeppan. Fruit de ui ca. 2 min. zonder te kleuren.
  • 3 Voeg de ras el hanout, de knoflook, de linzen en de bouillon toe en breng het aan de kook. Kook de soep ca. 1 uur op een laag vuur.
  • 4 Voeg de courgette en de tomaten toe en kook het nog ca. 5 min. Breng de soep op smaak met zout en peper.

Linzensoep met ras al hanout is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept

Linzensoep met bleekselderij
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensoep met spinazie en makreel
380 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensoep met bloemkool
15 min-
Bekijk recept
Wortel-linzensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept