1 Verhit de olie in een grote koekenpan. Roerbak de knoflook met het gehakt al omscheppend rul en gaar.
2 Roer de wortel, de bleekselderij, de vissaus, de maggi, de oestersaus, de suiker en peper naar smaak erdoor. Laat het vocht in 1 min. op een hoog vuur inkoken. Giet eventueel overgebleven kookvocht af. Laat de vulling afkoelen. Schep daarna de taugé erdoorheen.
3 Leg een loempiavel met een hoek naar je toe op het werkvlak. Schep 2 eetlepels van de vulling op het onderste deel van het vel. Vouw het hoekje om en rol het vel één slag op. Vouw de zijkant naar binnen.
4 Bestrijk het bovenste stuk loempiavel met een beetje van de losgeklopte eierdooiers. Rol het vel verder op tot een loempia. Maak de rest van de loempia's op dezelfde manier.
5 Verhit de frituurolie tot 180 °C en frituur de loempia's in porties goudbruin.