Luxe visgourmet

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de vis en de ham in gelijke reepjes of blokjes.
  • 2 Marineer de stukjes tonijn, de kabeljauw,de rauwe ham, de zalm en de garnalen in de marinade.
  • 3 Bak de vis, de ham, de garnalen en de coquilles op de gourmet naar wens gaar.

Luxe visgourmet is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Visgourmet
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tien simpele, maar lekkere sauzen voor over je vis
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept