Zoek
Luxe visgourmet
4
15 min-
Jumbo
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 g tonijnfilet
150 g kabeljauwfilet
50 g rauwe ham
150 g zalmfilet
100 g grote garnalen
150 g coquilles
20 g zwarte olijven
165 ml marinade groene olijf
Bereiding
1
Snijd de vis en de ham in gelijke reepjes of blokjes.
2
Marineer de stukjes tonijn, de kabeljauw,de rauwe ham, de zalm en de garnalen in de marinade.
3
Bak de vis, de ham, de garnalen en de coquilles op de gourmet naar wens gaar.
Luxe visgourmet is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Visgourmet
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Tien simpele, maar lekkere sauzen voor over je vis
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
New York cheesecake de luxe
105 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min
Nagerecht
Bekijk recept