2 Vang 3 eetlepels van het bietenvocht op uit de verpakking en houd het apart. Snijd de bietjes in partjes. Halveer de citroen. Rasp de citroenschil van de ene helft en pers het sap eruit. Snijd de andere helft in partjes.
3 Meng de rasp, het citroensap, het bietensap, de mayonaise, de helft van de dille en zout en peper naar smaak tot een dresssing.
4 Leg de schijfjes geitenkaas naast elkaar op de bakplaat en verwarm ze 5 min. in de oven.
5 Verdeel de veldsla over grote diepe borden. Schep de linzen met de bietjes en dressing om in een kom en verdeel het mengsel vervolgens over de veldsla.
6 Leg de warme schijfjes geitenkaas erop en bestrooi met de rest van de dille. Serveer met een partje citroen.
Maaltijdsalade van veldsla en chèvre chaud is een recept van Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Tagliatelle chaud-froid met salsa van grijze garnalen