1 Laat de tofu goed uitlekken. Dep de tofu droog met keukenpapier en snijd hem in blokjes. Schep de blokjes met de helft van de sojasaus in een kom om.
2 Verhit de helft van de olie in een wok. Fruit de gember, de knoflook en de rode peper ca. 30 sec. Voeg de paksoi toe en roerbak alles ca. 4 min. Schenk de bouillon erbij en breng alles aan de kook.
3 Schep de mienestjes door de soep en kook ze in ca. 8 min. gaar. Trek na 4 min. de nestjes met een vork los.
4 Verhit intussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de tofublokjes in 4 min. bruin en knapperig.
5 Schep de miesoep in de kommen, verdeel de tofu over de kommen en druppel de resterende sojasaus in de soep. Garneren met de koriander.
Makkelijke miesoep met paksoi en tofu is een recept van Jumbo