Makreelcocktail met aubergine

4
65 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Halveer de aubergine in de lengte. Beleg de snijvlakken met de knoflook, de rozemarijn en de laurier. Besprenkel met de olijfolie en leg de auberginehelften weer op elkaar. Verpak de aubergine in aluminiumfolie. Pof de aubergine in de voorverwarmde oven in 45 min. gaar. Laat de aubergine afkoelen, verwijder de knoflook en kruiden. Lepel het vruchtvlees uit de schil.
  • 2 Maak de makreelfilet schoon en snijd het visvlees in grove stukjes.
  • 3 Vul (wijn)glazen met de rucola, houd een paar blaadjes apart, verdeel de gepofte aubergine, makreel, paprika en augurkjes erover. Maak de cocktails af met de knoflooksaus en de apart gehouden rucola.

Makreelcocktail met aubergine is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept