1 Verwarm de oven voor tot 160 ºC. Steek de takjes tijm rondom onder het rolladetouw. Smelt in een braadpan de boter. Bak de rollade in 3-4 min. zachtjes rondom bruin aan. Leg de rollade in de ovenschaal en bak in de oven in 30-35 min. bruin en vanbinnen rosé of net gaar.
2 Schaaf of snijd de venkel in ragfijne reepjes. Meng de venkel met de ui en de spinazie. Maak de salade aan met de wijnazijn, de olijfolie en zout en peper naar smaak.
3 Neem de rollade uit de pan en laat in aluminiumfolie 5 min. rusten. Zet de pan op laag vuur. Roer de honing door het braadvet. Voeg de kookroom toe en kook 2-3 min. zachtjes tot een lichtgebonden saus. Roer de mosterd erdoor en verwarm nog 1-2 min.
4 Snijd de rollade in mooie plakjes en schik ze op een schaal. Serveer ze met de honing-mosterdsaus en de venkelspinaziesalade.
Malse filetrollade met honing-mosterdsaus en salade is een recept van Jumbo