Malse filetrollade met honing-mosterdsaus en salade

4
55 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 160 ºC. Steek de takjes tijm rondom onder het rolladetouw. Smelt in een braadpan de boter. Bak de rollade in 3-4 min. zachtjes rondom bruin aan. Leg de rollade in de ovenschaal en bak in de oven in 30-35 min. bruin en vanbinnen rosé of net gaar.
  • 2 Schaaf of snijd de venkel in ragfijne reepjes. Meng de venkel met de ui en de spinazie. Maak de salade aan met de wijnazijn, de olijfolie en zout en peper naar smaak.
  • 3 Neem de rollade uit de pan en laat in aluminiumfolie 5 min. rusten. Zet de pan op laag vuur. Roer de honing door het braadvet. Voeg de kookroom toe en kook 2-3 min. zachtjes tot een lichtgebonden saus. Roer de mosterd erdoor en verwarm nog 1-2 min.
  • 4 Snijd de rollade in mooie plakjes en schik ze op een schaal. Serveer ze met de honing-mosterdsaus en de venkelspinaziesalade.

Malse filetrollade met honing-mosterdsaus en salade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Halloweencake
Nagerecht
Bekijk recept