Malse varkenshaas met bramen-rode uienchutney

4
40 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. 
  • 2 Doe de ui, de mosterd en de bramen in een pan met een dikke bodem. Breng aan de kook en laat ca. 20 min. zachtjes koken. Roer met een houten lepel regelmatig over de bodem van de pan. 
  • 3 Voeg de suiker toe en kook nog ca. 5 min. 
  • 4 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  • 5 Bestrooi het vlees rondom met zout en peper en bestrijk het met de olie. Leg het vlees op het heetste gedeelte van het rooster en gril het in ca. 12 min. rondom lichtbruin en gaar.
  • 6 Schep de asperges om met de resterende olie en gril ze op de barbecue in ca. 5 min. rondom goudbruin. 
  • 7 Snijd het vlees in dunne plakken en verdeel met de asperges over de borden. Schep de chutney bij het vlees. Serveer de rijst apart erbij.

Malse varkenshaas met bramen-rode uienchutney is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Bavette met cranberry-uienchutney en blauwekaaspuree
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolastamppot met rode uienchutney
30 min-
Bekijk recept
Spinaziesalade met bacon, ei en uienchutney
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speklapspiesjes met uienchutney
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Halloweencake
Nagerecht
Bekijk recept