Mediterrane forel van de BBQ

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan.
  • 2 Spoel de forellen aan de binnen- en buitenkant schoon met koud water. Dep de vis droog met keukenpapier. Snijd de forel aan beide kanten een paar keer in, van rug naar buik. Bestrooi de binnenkant van de forel met zout en peper naar smaak.
  • 3 Vul de forel met de tomaat, de limoen en de kruiden.
  • 4 Bestrijk de forel aan de buitenkant met de olijfolie en bestrooi met zout en peper naar smaak. Bewaar eventueel de vis afgedekt in de koelkast.
  • 5 Leg de forellen in een aluminium grillschaal op de barbecue. Gril de forellen op een matig hete barbecue in 10-15 min. gaar.

Mediterrane forel van de BBQ is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept