Zoek
Mediterrane komkommersalade met schapenkaas
4
25 min-
Jumbo
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
750 g komkommer
30 g garneeramandelen
1 limoen
250 g schapenkaas
100 g Griekse yoghurt
2 tenen knoflook
10 g munt
1 snufje zout
1 snufje peper
Bereiding
1
Snijd de komkommer in de lengte in kwarten en vervolgens in plakjes. Rooster in een droge koekenpan de amandelen lichtbruin en schud ze op een bord.
2
Boen de limoen schoon en rasp de groene schil er dun af. Pers de limoen uit.
3
Meng de komkommer met de kaas, de yoghurt, de amandelen, de limoenrasp, het sap, de knoflook en de munt. Breng de salade op smaak met zout en peper.
Mediterrane komkommersalade met schapenkaas is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Schapenkaas met kersencompote
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Salade van venkel, sinaasappelen en granaatappel, vinaigrette met bloedappelsien
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Manchego-gemarineerde biet prikker
10 min
Snack
Bekijk recept
Kaastaart met groene asperges
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept