Mediterrane oliebolletjes

4
85 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de oliebollenmix in een kom. Voeg het handwarme water toe en roer met een garde of vork tot een glad beslag.
  • 2 Schep de tomaatjes, de kaas en de tijmblaadjes erdoor. Dek de kom af met een vochtige theedoek en laat het beslag 40 min. op kamertemperatuur rijzen.
  • 3 Verhit de olie tot 180 °C. Schep met twee natte dessertlepeltjes kleine bolletjes van een deel van het beslag in de hete olie. Bak de oliebolletjes in 1-2 min. per kant goudbruin en gaar.
  • 4 Neem de oliebolletjes met een schuimspaan uit de olie en laat ze op een schaal met keukenpapier uitlekken. Bak van de rest van het beslag meer oliebolletjes in de hete olie.
  • 5 Leg de oliebolletjes op een schaal en geef er eventueel tapasprikkertjes bij.

Mediterrane oliebolletjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Hartige oliebolletjes met spek en oude kaas
110 min-
Bekijk recept
Zoete en hartige oliebolletjes
1u20 min Snack
Bekijk recept
Tartaar Van Gemarineerde Zalm En Dille
10-20 min -
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept