Mediterrane pasta-kipsalade

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de grillpan. Bestrijk de kipfilet met de olijfolie en bestrooi met zout en peper. Gril de kipfilet in 10-12 min. goudbruin en gaar. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord.
  • 2 Giet de pasta af en spoel onder stromend water snel koud. Laat goed uitlekken. Snijd de kipfilet in reepjes.
  • 3 Meng de pasta met de dressing. Schep er de ijsbergsla, kipreepjes, bleekselderij, olijven en kappertjes door. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Schep de salade op borden en bestrooi met de pijnboompitten.

Mediterrane pasta-kipsalade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept
Meergranenwraps met kipsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept