Mediterrane vissoep

4
20 min-
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de venkel, de ui, de knoflook en de paprika ca. 2 min. Schep de tomatenpuree erdoor en bak het ca. 1 min. mee.
  • 2 Voeg de wijn, de bouillon en de saffraan toe en breng aan de kook. Kook de soep ca. 2 min. op laag vuur. Voeg de tomaat en het pangasiusfilet toe en kook de soep nog ca. 2 min.
  • 3 Los het aardappelzetmeel op in enkele lepels koud water en bind de soep al roerend. Breng de soep op smaak met de citroenrasp en zout en peper.
  • 4 Voeg vlak voor serveren de garnalen toe. Serveer de soep met boerenbrood en rouille (een soort knoflooksaus).

Mediterrane vissoep is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vissoep met groenten
20 min
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vispakketjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept