Meergranenrijstsalade met spinazie en gerookte makreel

4
25 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af, spreid uit op een wijde schaal en laat afkoelen.
  • 2 Schep de tomaatjes, bosui, peterselie, yogonaise en mierikswortel door de rijst. Voeg de spinazie toe en meng nogmaals met zout en peper naar smaak.
  • 3 Verdeel de salade over de bewaardoosjes (dit kan de avond van tevoren al).
  • 4 Trek het vel van de makreel en snijd het visvlees van de graat. Verdeel de makreel in vlokken en verwijder daarbij de kleine graatjes. Leg de makreekvlokken op de salade. Sluit de doos en bewaar gekoeld tot de lunch. Neem bestek mee in de trommel of rol het in een servetje.

Meergranenrijstsalade met spinazie en gerookte makreel is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexico:Meergranenrijstsalade
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept