Mihoen goreng met wortel-koolsalade

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 7 min. hard. Schep het nasi-bamivlees om met de ketjap, de komijn en de sambal. Meng de juliennewortel met de spitskool en de komkommersalade. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 2 Verhit de helft van de olie in de wok. Bak het vlees in 4 min. rondom bruin en gaar. Schep het vlees uit de pan.
  • 3 Veeg de wok schoon. Schenk de overige olie in de wok. Bak de roerbakmix al omscheppend in 5 min. beetgaar. Schep het gebakken vlees erdoor en bak nog 1 min. Schep de mihoen en de hamreepjes erdoor en bak nog 1 min. op hoog vuur. Breng de gebakken mihoen op smaak met zout en peper.
  • 4 Pel de eieren en halveer ze. Verdeel de mihoen over de borden. Leg de eieren erbij. Serveer met de wortel-koolsalade.

Mihoen goreng met wortel-koolsalade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept