Zoek
Milde vissoep op z'n Indiaas
4
15 min-
Jumbo
Soep
3
sterren op basis van
3
stem(men)
Ingrediënten
2 el olie
400 g champignon roerbakgroenten
1 el milde Indiase currypasta
500 g gezeefde tomaten
750 ml visbouillon (van tablet)
300 g kabeljauwfilet
100 g cocktailgarnalen
2 naanbroden garlic & koriander
2 el koriander
1 snufje zout
1 snufje peper
Bereiding
1
Verhit olie in een wok. Roerbak de groenten zo'n 3 min. al omscheppend en bak de currypasta 1 min. mee.
2
Doe voor de soep de gezeefde tomaten en visbouillon in een pan en breng het aan de kook.
3
Draai het vuur laag en voeg de kabeljauwfilet en garnalen toe. Laat de vis 5 min. zachtjes garen.
4
Snijd intussen de naan in brede repen en rooster het brood.
5
Breng de soep op smaak met de koriander, zout en peper. Schep de soep in de kommen en serveer met de repen naanbrood.
Milde vissoep op z'n Indiaas is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Indiase visspiesen met naanbrood
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiaas ijs met kardemom
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Lamsschnitzels in yoghurt-sinaasappelmarinade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde aubergines met linzen
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept