1 Verwarm de oven voor tot 220 øC. Strooi een beetje bloem op het werkvlak. Bestuif ook de deegroller. Rol het deeg uit, verwijder het bakpapier en leg op het werkvlak. Rol het deeg met de deegroller iets dunner, tot een dikte van 2-3 mm.
2 Steek uit het deeg rondjes van 10-11 cm, of snijd ze uit langs een schoteltje. Besmeer de rondjes met de tomatenpuree; laat een rand van 1,5 cm vrij. Beleg de pizzaatjes met de paprika, de olijven, de hamreepjes en de mozzarella. Bestrooi met de oregano en peper naar smaak.
3 Klap de deegrondjes dubbel tot halve maantjes en druk de randen goed aan met een vork. Leg ze op de bakplaat.
4 Bak de calzones in de voorverwarmde oven in 8-10 min. goudbruin en gaar. Serveer ze warm of laat afkoelen tot kamertemperatuur. Lekker met een frisse salade.