Monchoutaart met roomboter

4
145 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de roomkaas op kamertemperatuur komen. Verkruimel de koekjes in de keukenmachine of in een stevige zak met een deegroller.
  • 2 Smelt in een steelpan de boter. Schep de koekkruimels erdoor en verdeel het koekmengsel over de deegbodem van de springvorm. Zet de vorm in de koelkast om hard te worden.
  • 3 Klop met de mixer de roomkaas met de suiker luchtig. Klop in een andere kom de slagroom zonder extra suiker stijf. Spatel de slagroom door de roomkaas. Schep op de koekbodem en zet de taart min. 2 uur in de koelkast om op te stijven.
  • 4 Verdeel de kersen over de taart en snijd in mooie punten.

Monchoutaart met roomboter is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Blauwebessenpannenkoekjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

MonChoutaart van Jacolien
20 min Gebak
Bekijk recept
Mini monchoutaart
30 min + 3 uur wachten -
Bekijk recept
Monchoutaart met appel en kaneel
30 min Gebak
Bekijk recept
Aardbei-MonChoutaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept