Oosterse fondue

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de bouillon, de kerriepoeder, de chilipoeder, de kokosmelk, het citroensap, de suiker en de sesamolie aan de kook.
  • 2 Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 3 Roer de allesbinder los met een klein beetje water. Voeg het, onder voordurend roeren, beetje bij beetje toe totdat de gewenste dikte is bereikt.
  • 4 De fondue is klaar voor gebruik. Je kunt het best beginnen met de groenten, daarna de vis vervolgens het vlees en eindigen met het fruit.

Oosterse fondue is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept