Zoek
Oosterse fondue
4
15 min-
Jumbo
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 l kippenbouillon
1 tl kerriepoeder
1 tl chilipoeder
200 ml kokosmelk
3 el citroensap
40 g suiker
1 el sesamolie
1 snufje zout
1 snufje peper
35 g allesbinder
150 g kipfilet
150 g zalm
200 g gamba's
200 g biefreepjes
100 g paksoi
100 g broccoli
300 g appel
1 Oosterse fonduepan
Bereiding
1
Breng de bouillon, de kerriepoeder, de chilipoeder, de kokosmelk, het citroensap, de suiker en de sesamolie aan de kook.
2
Voeg zout en peper naar smaak toe.
3
Roer de allesbinder los met een klein beetje water. Voeg het, onder voordurend roeren, beetje bij beetje toe totdat de gewenste dikte is bereikt.
4
De fondue is klaar voor gebruik. Je kunt het best beginnen met de groenten, daarna de vis vervolgens het vlees en eindigen met het fruit.
Oosterse fondue is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Fondue Savoyarde
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met Chinese groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min
Nagerecht
Bekijk recept