Paasbrood met noten

4
100 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de rozijnen in warm water.
  • 2 Doe de broodmix in een beslagkom en voeg 150 ml handwarm water, de melk, de boter en de vanillesuiker toe en kneed alles tot een soepel deeg. Laat het deeg op een warme plaats onder een vochtige doek ca. 10 min. rijzen.
  • 3 Voeg de noten, de tuttifrutti, de uitgelekte rozijnen en het citroensap toe en kneed het geheel nog even goed door. Vorm er een brood van.
  • 4 Laat het deeg vervolgens nog eens op en warme plaats 30 min. rijzen. Verwarm de oven voor tot 200 °C.
  • 5 Bak het brood in ca. 45 min. in de voorverwarmde oven af.

Paasbrood met noten is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Wentelteefjes van paasbrood met oma's appeltaartijs
20 min-
Bekijk recept
Paasbrood
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Paasbrood krans
65 min
Bekijk recept
Stap-voor-stap afbreekpaasbrood
45 min
Bekijk recept