1 Klop een marinade van ¾ van de olie, de balsamicoazijn, de mosterd en zout en peper naar smaak. Was de spinazie en kook de nog vochtige spinazie ca. 2 min. tot die net begint te slinken. Bak in de rest van de olie de paprika beetgaar.
2 Verbind twee plakken bladerdeeg met wat water en druk ze aan met een vork, rol het daarna uit op een met bloem bestrooid werkblad.
3 Leg de schnitzels op een snijplank en bedek ze met een stuk huishoudfolie. Rol ze met een deegroller plat tot ze ongeveer 3 millimeter dik zijn.
4 Verhit vloeibare margarine in een pan en bak de schnitzels 1 min. aan elke kant.
5 Verwarm de oven voor tot 200 °C.
6 Haal de schnitzels uit de pan en bestrijk ze in met de marinade. Leg vervolgens de spinazie, de paprika en de geitenkaas erop.
7 Rol het vlees strak op en wikkel het deeg eromheen. Bak de pakketjes ca. 20 min. in het midden van de oven totdat het bladerdeeg mooi bruin en gaar is.
8 Snijd de pakketjes in plakjes en serveer met bijvoorbeeld een rauwkostsalade.
Pakketje van varkensvlees met honinggeitenkaas is een recept van Jumbo