Pangasiusfilet met venkel

4
35 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit voor de tomatencompote de olie in een koekenpan en fruit de uien en knoflook tot ze enigszins glazig zijn. Voeg de tomaten toe en laat het geheel ca. 15 min. heel zachtjes stoven. Zet het daarna op een laag pitje.
  • 2 Doe de wijn, de peperkorrels, de tijm en de laurier in een grote pan en voeg het water toe. Breng dit aan de kook en laat 15 min. staan.
  • 3 Zeef het vocht en doe dit terug in de pan. Kook hierin de venkel in ca. 10 min. gaar.
  • 4 Bestrooi de vis met zout en peper naar smaak, leg hem op de venkel en laat het samen nog 5 min. koken. Serveer de vis met de tomatensaus.

Pangasiusfilet met venkel is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrieaardappeltjes en gebakken vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept